Blog

badkamer renoveren

Badkamer renoveren

Een badkamer laten renoveren is geen gemakkelijke klus. Er komt er veel bij kijken. De kosten voor het verbouwen van een badkamer ligt gemiddeld tussen de 2.500 – 12.000. Hoe hoog de kosten zullen zijn, is vooral afhankelijk van de persoonlijke wensen. Uiteraard spelen andere factoren ook een grote rol, zoals de kwaliteit van de materialen en de deskundigheid van de vakmannen. Ervaren klussers berekenen immers een hogere uurtarief.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Wij gebruiken altijd de beste materialen en hebben de beste vakmannen in huis. Wil jij ook je badkamer laten verbouwen? Wij helpen je graag!

Onze vakmannen hebben recent tientallen projecten afgerond. Benieuwd wat het zal kosten? Maak direct een afspraak. Wij maken geheel kosteloos een offerte op maat.

Badkamer verbouwen

Wij adviseren onze klanten altijd een budget op te stellen en een wenslijst, zodat wij samen kunnen kijken naar wat haalbaar is binnen het budget. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van badkamer renovaties weten wij de juiste adviezen te geven.

Kosten badkamer renoveren

De kosten kunnen enorm variëren. Daarom maken wij altijd een afspraak, zodat één van onze collega’s ter plekke de situatie kan bekijken. Vervolgens stellen wij een offerte op. Alles wordt duidelijk besproken, waardoor jij niet voor verassingen komt te staan. Onze prijzen en werkzaamheden staan vast, zo heb jij ook de zekerheid dat alles wordt uitgevoerd voor het afgesproken bedrag.

Wij gebruiken altijd uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Ons prioriteit gaat naar de kwaliteit van het werk. Zo kunnen wij de klant garanderen, dat zij jarenlang gebruik kunnen maken van de badkamer zonder enige problemen. Ter voorbeeld: de kwaliteit van het lijm die gebruikt wordt tijdens het aanbrengen van de tegels, heeft een groot impact op de levensduur. Zodra het gebruikte materiaal niet van hoge kwaliteit is, zul je in korte termijn veel problemen ervaren.

Afgeronde projecten

Wij hebben recent tientallen projecten afgerond in omgeving van Rotterdam. Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag.