Blog

gootsteen ontstoppen rotterdam

Gootsteen ontstoppen

Is de afvoer van je keuken, douche en/of wc ontstopt? Wij van klusserdirect.nl kunnen je helpen. Maak gemakkelijk online een afspraak, direct een loodgieter aan huis. Geen service- en/of voorrijkosten en altijd pas na de klus betalen. Gootsteen ontstoppen (keuken/douche) doen wij voor 99,- euro. Riool ontstoppen (toilet) vanaf 125,- euro, de klusser berekent vooraf de kosten en op akkoord wordt de klus gestart.

Spoed geval? Bel dan direct met onze klantenservice of stuur ons een WhatsApp- bericht.

Wasbak verstopt / Keukenafvoer ontstoppen

In de keuken reinigen we vettige borden, waardoor de sifon of zwanenhals verstopt raakt. Simpele trucjes als baking soda en azijn gebruiken om de gootsteen de ontstoppen, werkt in dat geval ook niet. Dit soort problemen verschijnen meestal dan ook om de meest ongelegen moment en moet snel verholpen worden. Maak direct een afspraak, direct een klusser aan huis. Gootsteen ontstoppen regelen wij voor maar slecht 99,- euro.

Douche / toilet ontstopt

Een verstopte douche en toilet gebeurt niet vaak maar als het dan eens voorkomt, zorgt het voor grote problemen. Je wilt natuurlijk dit soort problemen snel fixen. Onze klussers kunnen het probleem vakkundig verhelpen. Je betaalt nooit service- en/of voorrijkosten en altijd pas na de klus betalen.

Gootsteen ontstoppen loodgieter

Heb je direct een loodgieter nodig om je gootsteen te ontstoppen. Maak direct een afspraak, meestal dezelfde dag nog aan huis. Ervaren loodgieters, betaalbare tarieven en uitstekende service.